ApS al parc de les Planes

| Tema: Parcs

L'any passat es van realitzar 106 activitats en les quals van participar 2.000 alumnes

Aquest curs 2016-17, al parc de les Planes es duran a terme tres projectes d'aprenentatge i servei (ApS) que tenen el suport de l'AMB i de l'Ajuntament de L'Hospitalet i que es realitzen en col·laboració amb diferents centres educatius.

Enguany serà el tercer curs que l'escola d'adults Can Serra s'encarregarà de l'activitat "Coneguem el parc de les Planes", en la qual els alumnes faran de monitors per a diferents escoles del barri. També té continuïtat el projecte "Jardiners sense embuts" de l'IES Torras i Bages en què els alumnes realitzen diferents tasques de jardineria al parc de manera conjunta amb els usuaris del centre de salut mental Benito Meni. Finalment, s'inicia un nou projecte d'ApS on alumnes dels instituts del barri han de crear i elaborar jocs per a la Jugatecambiental del parc, dins dels tallers de fusteria, serralleria, art i tèxtil, entre d'altres que porten a terme amb la Fundació Llindar.

A la ciutat de l'Hospitalet, el curs passat es van realitzar 106 iniciatives d'aprenentatge servei, en les quals van participar més de 2.000 alumnes. El passat 24 de novembre es va realitzar la 6a Jornada d'Aprenentatge i Servei de l'Hospitalet, on l'AMB va participar en un dels tallers sobre experiències d'ApS, amb el projecte "Coneguem el parc de les Planes", de l'escola d'adults Can Serra. Durant la jornada es va fer el lliurament de diplomes de reconeixement a les entitats i centres educatius que el curs passat van participar a les experiències d'aprenentatge servei, entre les quals a l'AMB.

L'Hospitalet també va rebre el mes de juny passat el premi Ciutats Educadores a les bones pràctiques de convivència a les ciutats, que atorga l'Associació Internacional de Ciutats Educadores (AICE) i que des de fa vuit anys promou la implantació de la metodologia ApS als centres educatius de la ciutat.

Documents relacionats
Enllaços relacionats
Equipaments relacionats
  • Imatge del parc
    Municipis:
    L'Hospitalet de Llobregat
    Inauguració:
    1986
    Superfície:
    67.548,02 m2