Inauguració de l'XI cicle d'activitats

| Tema: Parcs, Platges, Rius

Més de 700 persones assisteixen a la festa del Museu Blau

El passat 28 de gener es va inaugurar l'XI cicle d'activitats al parcs, platges i rius metropolitants  amb una festa al Museu de Ciències Naturals de Barcelona. Els científics Charles Darwin, el Dr. Livingston i Marie Curie es van encarregar de presentar la nova programació amb un espectacle de teatre. Van assistir a l'acte més de 700 persones que també van poder gaudir de la jornada de portes obertes del museu, van poder visitar les exposicions Montphoto i Spinosaurus i van poder entrar dins d'un submarí i experimentar quina és la feina del científics que exploren els fons marins.

La programació del nou cicle inclou 65 activitats de tot tipus i adreçades a públic de totes les edats que ens ajudaran a conèixer millor els espais metropolitans. Són de format molt divers des de tallers a visites guiades passant per itineraris de natura, jocs en família o jornades participatives. Enguany també es celebrarà com a acte central del cicle la segona edició del Dia del Medi Ambient que tindrà lloc l'11 de juny al parc de Can Zam. Un cop més, la jornada de portes obertes "Planta't al Botànics" repetirà les seves edicions de primavera i tardor. Com a novetat, podrem gaudir d'una refrescant oferta d'activitats a l'Estiu Metropolità. 

Com sempre totes les activitats són gratuïtes, tot i que es necessària la inscripció prèvia al Museu de Ciències Naturals a través de telèfon o correu electrònic. La inscripció s'obre 10 dies hàbils abans de l'inici de cada activitat.

Documents relacionats
Publicacions relacionades