El PACC fins al 2030

| Tema: Sostenibilidad

Primers resultats de l'actualització del Pla d'adaptació al canvi climàtic (PACC) 2020-2030

Planta de valorització de residus de Sant Adrià del Besòs

L'AMB actualitza el Pla d'adaptació al canvi climàtic (PACC) 2015-2020 elaborat el 2014 i l'amplia fins a l'horitzó 2030, tot revisant els principals riscos i el catàleg d'actuacions de cada àrea i sector de l'AMB.

La metodologia emprada per al desenvolupament de l'actualització del PACC es concreta en 4 fases: la primera, en què s'analitzen i s'actualitzen els treballs realitzats fins ara; la segona, que consisteix en un procés participatiu per part de tècnics de l'AMB, càrrecs electes i ajuntaments; una tercera fase d'actualització i redacció del PACC, i finalment una quarta i darrera fase dirigida a la difusió i comunicació del pla.

Les dues primeres fases s'han realitzar durant els mesos de setembre i desembre de 2016. Es van poder identificar un total de 84 riscos potencials distribuïts entre els cinc àmbits competencials de l'AMB. Actualment i fins al mes de març, s'estan realitzant sessions individualitzades amb els tècnics responsables de cadascun dels àmbits per identificar els principals impactes i jerarquitzar la prioritat d'actuació.  

Documentos relacionados
Enlaces relacionados