L'AMB a la Taula del Ter

| Tema: Aigua

L'administració metropolitana s'integra en aquest organisme que vetlla pel bon estat de la conca del riu

L'AMB ha participat en la sessió de la Taula del Ter celebrada a la seu de a Generalitat a Girona. Aquest organisme és l'espai institucional de diàleg participat per les administracions locals, els usuaris i les entitats del territori per analitzar i debatre la gestió sostenible del riu en tot el seu curs en qüestions com ara la manera d'actuar en casos de sequera, a través de mesures per garantir els cabals ecològics, a partir de l'aprofitament dels recursos hídrics alternatius.

Actualment, el riu Ter pateix una gran pressió en diferents àmbits: centrals hidroelèctriques, ramaderia intensiva i el transvasament per cobrir les necessitats d'aigua del territori metropolità.

Com a nou membre rellevant d'aquesta entitat, l'AMB s'ha volgut sumar a la preocupació per l'estat de les masses d'aigua d'aquesta via fluvial i ha assumit la seva part de responsabilitat. Eloi Badia, vicepresident de Medi Ambient de l'AMB, ha expressat que "l'AMB és un actor clau a l'hora d'ajudar a reduir l'enorme pressió que a dia d'avui pateix el Ter".

Documentos relacionados
Dónde
Marker
Generalitat Girona